Jaarrekening opstellen in Haarlem

Eén keer per jaar is het zover voor bedrijven; er moet een jaarrekening worden opgesteld. Ziet u er zelf elk jaar weer tegenaan? Schakel dan een specialist in die u hiermee kan helpen. 0900 Accountant is uw accountant in Haarlem en de gehele omgeving van Haarlem. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel jaarrekeningen opgesteld. Wij weten dan ook precies waarop gelet moet worden.

Het komt vaak voor dat de regeltjes op financieel en fiscaal gebied veranderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en garanderen u daarom professionele hulp bij uw jaarrekening.

Wat is een jaarrekening precies?

Een jaarrekening is een rapport dat wordt opgesteld volgens de algemene voorschriften van waarderingsgrondslagen. Het bestaat onder andere uit een balans, een kasstroomoverzicht en een resultatenrekening of een winst- en verliesrekening. Ook bevat het een uitgebreide toelichting. De jaarrekening kunt u verstrekken aan derden, zoals banken. Zo legt u op verantwoorde wijze af over uw cijfers en bedrijfsresultaten. Wilt u een jaarrekening in Haarlem of regio Haarlem op laten stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over onze diensten en tarieven.